Ridurile sunt un semn clar ca pielea ta este vie, ca emotiile tale sunt puternice si ca esti inca atractiva.

Hai sa ne lamurim putin despre aceste riduri. In mod evident ele sunt un semn ca pielea ta si-a pierdut din fermitate. Fibrele de colagen au inceput sa se rupa incet incet pentru ca ai ras, ai plans, poate ca uneori ai fumat cam mult sau te-ai agitat prea mult, de nervi sau de placere. Aceste fibre de colagen se afla in derm, al doilea strat al pielii, sub epiderm. Si ca sa vezi, toate cremele si serurile pe care ai dat bani de-a lungul anilor nu au putut opri complet aparitia ridurilor. Sigur ca arati mai bine ca le-ai folosit, dar aceste cosmetice nu pot face ca ridurile sa dispara.

Ridurile iti arata acum arhitectura chipului tau. Cam acum poti vedea cum a fost ,,schita” celui care te-a desenat.

Ridurile tale dau corp si continut emotiilor tale.

Imagineaza-ti ca fiecare zambet de-al tau a lasat un fir subtire rosu pe o panza alba. Ai spalat panza asta, ai avut grija de ea, dar pana la urma linia asta rosie a lasat o umbra acolo.

A, sa nu spui acum ca lasi rutina de ingrijire deoparte. In nici un caz. Ba poate e chiar momentul sa o imbunatatesti si sa iti placa si mai mult.

Trebuie sa iti placa ce aplici pe ten.

Poate sa te gandesti mai putin la retinol, dar sa cauti un masaj facial bland.

Bea apa incet. Este asa important sa asiguri hidratarea din interior si apoi sa o completezi cu un produs bun de hidratare. Asa ca foloseste zilnic ceva hidratant.

Ma intorc la retinol, da, foloseste-l cu intelepciune si nu uita ca e mare nevoie de SPF.