Probabil ca nu spui asta prea des dar cu siguranta o simti. Si stii de ce? Pentru ca te agati de puterea pe care crezi ca o ai si uiti sa o adaptezi noului ritm. Da, stiu, parca pana mai ieri puteai face o suta de lucruri in 10 minute iar acum ai nevoie de 10 minute doar ca sa te pregatesti ca sa faci lucrurile acelea.


Ce e de facut?


Poate ca raspunsul pare stupid dar… odihneste-te din cand in cand. Nu e sfarsitul lumii. Doar fa o pauza, una reala, pur si simplu respira, mananca ceva sanatos si ignora orice altceva cu exceptia lucrurilor pe care corpul ti le comunica.
Ai facut atatea analize in locul altora, pentru familie, copii, colaboratori. Poate ca acum este momentul sa analizezi ce faci tu!


Poate faci prea multe lucruri. Invata sa spui NU unora dintre ele si nu le mai face. Ce te temi ca vei pierde? Puterea sau banii? Poate, dar nu te vei pierde pe tine. Pentru ca de fapt, tu esti singura avutie pe care o ai. Uita-te la un film! Mananca o banana! Fa-ti un smoothie si nu spala blenderul imediat. Stai pur si simplu intinsa in pat! Ei haide, toata viata ti-ai dorit sa nu faci nimic macar o zi. Acum este momentul!